GOTT NYTT ÅR

Det här nyåret ska bli det bästa!

GOTT NYTT ÅR till alla!



Ida Linderbrandt

Hur mycket kan man sakna en människa egentligen?
Jag fattar inte hur mycket det går. Jag vill ha Ida här nu! Jag saknar dig så himla mycket bebis. Men snart har halva gått väl? Jag måste komma till dig för att få träffa dig och se hur du har det!

Jag  älskar dig <3


     

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Mys med bästis

Nu har jag precis kommit hem från Tumba och väntar bara på att Johanna ska ringa. Hela dagen och kvällen igår var jag med henne. Vi hade hur mys som helst. Hon noppade mina ögonbryn och de blev bra faktiskt! Så nu hoppas jag att de kan va kvar så ett tag. Annars får hon komma hit och göra det igen. Sen så hade vi jättemys här på kvällen och tittade på film och på en sex and the city skiva. Sen tog den mysiga kvällen slut och nu är det en ny dag!

Så nu ska jag bara vänta på henne så ska vi gymma sen.
Pussssssss så länge <3



Bästa <3

Juldagen

Nu var julafton över då. Det gick lika fort som vanligt. Jag tycker allt går så fort nu, men man får väl vänja sig. Jag fick jättefina julklappar i alla fall och det var jättemysigt på julafton.  <3
Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar. Ska sova över här idag och imorgon åker vi hem igen. Det är jättemysigt här så jag måste kila ut nu igen till de andra!

Pusssss så länge <3

Dan före doppare dan

Idag har jag varit hos Johanna och bakat pepparkakor och bytt julklappar. Jaa man kan väl inte riktigt säga att vi är de bästa bakarna som finns... Men vi hade roligt i alla fall och fick skratta mycket. Julklapparna var de bästa man kan få! Jag fick en tavla med kort på oss, den var jättefin! sen fick jag en Beverly Hills box. Sen fick jag också hehe, en barbapappa! haha den var från hela familjen haha. Fett gulligt. Internskämt! Men det var väldigt mysigt och jag blev jätteglad för mina julklappar. Tack så mycket bästis <3
Efter jag hade varit hos Johanna så kom mamma och hämtade mig för vi skulle klä julgranen. Den blev ganska fin faktiskt och nu får man verkligen jul känslan!

Jag längtar jättemycket tills imorrn nu till julafton! Får se om jag skriver något imorrn men om jag inte gör det...
GOD JUL! <3


 




                               God Jul <3


Romme

Idag har jag varit med Johanna till Romme! Det har varit en jätte mysig dag med bästis. Vi hade jättefint väder och det var jättemycket snö. Tänk om man kunde få den snön på julafton! I alla fall det var jättelängesen jag åkte skidor så det var skitkul.
Mycket skratt blev det också, bara för att min bästis är roligast! hahah så jävla skön! Älskar <3
Men det var väldigt kallt frös typ hela tiden och även påvägen hem. Jag frös även när jag kom hem så då hoppade jag ner i ett varmt bad. Det var jätteskönt så då fick jag tillbaka värmen. Nu sitter jag och tittar på tv och ska väl inte bli för sent ikväll. Har ännu inte hunnit sovit ut och kommer inte få göra det imorrn heller. Då ska jag handla julklappar till alla som har varit snälla! =)

Men nu måste jag gå så ses alla trogna läsare ;)
Pussss <3




Var bara tvungen att lägga upp den här bilden. Haha älskar <3

Skidor

Igår var jag med Elin på jag vet inte hur längesen. Det var jättemysigt att få träffa henne igen. Vi tittade på oc och pratade massor! Jag gick hem halv ett ungefär och när jag kom hem fick jag se att jag hade fått en julklapp av Ida! Åå va glad jag blev! Det var en jättesöt present och Ida jag förstog innehållet så du behöver inte vara orolig! haha.

Men nu måste jag nog skynda mig för snart kommer Johanna för vi ska åka skidor i romme idag! Det ska bli jättekul! Så nu måste jag springa ner så de inte behöver vänta.

Pussss <3


Första dagen på lovet

Idag kom jag hem vid ett någon gång, från Linnea. Det var en myskväll med Marty party och Lilli pilli, jättemysigt! När jag kom hem så bakade jag pepparkakor med farmor och farfar. De blev jättefina. Det var också väldigt mysigt och snart ska det vli ännu mera myyyyyyyyyyyyyyyys.
För snart kommer Johanna hit och så ska vi mysa! Det har jag längtat efter. Så sitter och väntar på henne nu.

Imorrn har jag sista matchen för det här året. Man kan ju hoppas på en vinst.. Det skulle vara kul!
Men nu måste jag kila.

Pussssss så länge <3




Jag älskar dig <3




Looooooooov!

Nu är det äntligen jullov, gud vad skönt. Nu kanske man äntligen kan börja andas igen... Haha nej men nu sitter jag fortfarande i skolan med Jenny, Lilli och Martina. Alla håller på med olika sidor och bloggar. De är de här snyggingarna jag ska tillbrina dagen med. Såå jag vet inte hur länge vi ska sitta här men det är mysigt. Kanske ska äta något den och sen ska vi titta på herrmatchen i botkyrka hallen.
Men nu ska jag kolla vidare, så vi synes

Pusss ♥

    ♥        ♥   

Förlåt, förlåt, förlåt

Jaaaa, vad kan jag säga. Skäll inte på mig för mycket, jag har inte hunnit uppdatera igen... Men fan jag hinner ingenting längre. Jag vet inte hur längesen det var jag bara satt hemma i mitt "riktiga" hus och bara tog det lugnt. Men fan... jaa det är väl såhär livet ska va? haha
I fredags var jag hemma hos Martina dör sista gången i den lägenheten... Väldigt tråkigt tycker jag. Men jag hade väldigt kul och trevligt där. På lördagen jobbade jag.. Inte kul kan jag ju säga. Men det var nog ändå den bästa dagen jag har jobbat på för det var inte den där stressen när man är ensam, jag klarade av det bra faktiskt. Sen på kvällen åkte jag till Sandra och bara hade mys kväll.
På söndagen så spelade vi match i Lindesberg. Vi förlorade. Inte kul men fan det var ändå kul faktiskt. Sen åkte jag hem med mamma och sen var det en lugn söndags kväll faktiskt.

Jag måste en engång tacka Jesper för det fina namnet som har spridits sig ännu mer... Känns väl inte sådär jättebra... Men tack så mycket. hahah.
Sara kallar mig för klimakteriekoss nu också.. Härliga namn man får av sina vänner...
Jaja nu måste jag nog skynda mig för Sara säger att jag måste skynda mig så vi hinner till träningen. Hahaha Jaaa jag har ju sagt att jag ska bättra mig men nu ska jag verkligen försöka.
Imorgon har vi samling 7.45 i SL hallen också för skol DM. JAa hoppas det går bra. Men nu måste jag kila.

Pusssssssssssssss <3





No more Martys Place... =/

Johanna Karlsson <3

Du ska veta att du är den bästa som finns. Alltid när jag behöver prata så lyssnar du och du förstår, jag behöver inte säga så invecklat eller ha värsta långa förklaringen du förstår ändå. Det känns som om du alltid bryr dig om mig. Du ringer och kollar hur jag mår när du tror att jag mår dåligt och det är jätte skönt att veta att du alltid finns där. Att ibland behöver jag inte berätta hur jag känner för du frågar och det gör det lättare att prata. Jag behöver verkligen dig nu och jag lyssnar på allt du säger till mig! Jag älskar dig så himla mycket och det vill jag verkligen att du ska veta! Du är min bästa vän och du kommer alltid finnas i mitt hjärta oavsätt vad! Jag älskar att du bryr dig om mig och jag bryr mig om dig!
Jag älskar dig Johanna Ebba Katarina Karlsson <3

<3

Don´t you know you are the one who makes me smile
Don´t you know, baby look into my eyes,
Oh can´t you see,
what I feel you are everything I need
belivie and stand by me
 <3

Snabbt inlägg

Nu har Johanna precis vart här och det känns jättebra nu! Jag älskar dig Johanna och allt du gör för mig. Det hoppas jag du vet! Du är min bästa vän! <3


All I want for christmas is you <3

Grattis Martina!

Idag fyller Marty 17 år!!!
Grattis!!!




Grattis! <3<3<3<3

Skolaaaaa

Hur kan både Mikaela och Bella vara borta från skolan samtidigt?! tänker de inte på mig! Hur hade de tänkt att jag skulle klara mig! Men men, i alla fall dagen flöt på men jag har fått fulaste smeknamnet som inte får nämnas! Tack så mycket Jeppe :) Verkligen hyggligt. haha
Hade sen dag idag slutade tjugo över tre... Men den gick ändå hyffsat fort, inga jobbiga lektioner så det var skönt.

Nu sitter jag här och väntar på bästis för jag behöver henne nu! <3



<3<3<3<3


Helgen

Dålig uppdatering här nu igen... Inte meningen jag ska försöka bättra mig.
Jag tänkte bara skriva lite om min helg, den började bra på fredagen slutade tidigt och väntade på Martina och Sara och Jocke. Efter det så åkte vi och hämtade lite partydricka... Sen äkte vi hem till Martina lite snabbt och sedan vidare till Ida för att fixa i ordning oss. Senare tog vi oss vidare till Lillis och Jennys partaj! Röda mattan var temat. Det var skit kul och jag och Martina somnade hemma hos Jenny klockan 5.

På morgonen sen så åkte vi hem till Martys place igen och duschade och fräschade vi upp oss lite. Senare vidare till idrottshuset för att kolla på A-pojk som spelade sm. De vann den matchen. Efter matchen åkte vi och handlade massa onyttigheter. Sen åkte vi och åt pizza innan vi åkte hem till Martina och käkade allt smaskigt. Vi tittade på damhandbollen och sen på Bring It On och efter det så fick Martina och Lilli för sig att spela in en egen cheerleeding film så jag filma haha. Det var väldigt roligt att titta på. Hahahaha! så söta de små gummorna. Senare kom Ida också och då spelade vi kort. Det var mysigt och kvällen kan man ju säga bestog av mycket skratt! <3

Idag vaknade jag av att Ida sjöng julsånger. Det var väldigt mysigt att vakna till kan jag säga. Men vi skyndade oss och han till A-pojkarnas första match som spelades klockan 9. Varför gick vi upp så tidigt?! Men jaja de vann hela skiten i alla fall och gick vidare till steg 4 så det var ju kul.
Efter matcherna åkte jag hem och jaa vet inte riktigt vad jag sysslade med men nu sitter jag i alla fall här och ska snart platta håret. Min söndags syssla...
Men nu måste jag faktiskt kila och jag ska försöka uppdatera bättre.

Puss så länge! <3




Saknar min bästa! Jag älskar dig och det gör jag alltid! <3<3

SKIT

Skit... Det är precis hur jag känner nu.
Jag vet inte om jag pallar längre asså, jag klarar inte av det här. Det finns så många varför? Vem kan svara på de åt mig? Vad är det för mening? Mitt liv är kaos just nu, det känns inge bra. Jag vill bara åka bort, bort från den här skiten. Vad är det för mening med allt.
Tack Mikaela för det gulliga smset, men jag är inte bra. Jag vet inte vad jag är just nu...
Jag orkar inte.
Mina vänner betyder mest just nu, all kärlek till er! <3


Okej nu blev det här ett väldigt deprimerande inlägg men det är så jag känner just nu.. Förlåt <3

Stolt

Har precis kommit hem från gymmet nu med Martina. Vi har gymmat och fysat jättebra! Känner mig lite stolt över oss båda. Det var duktigt av oss!
Så nu sitter jag altså här hemma hos Martina igen, blev ingen sovning förra veckan här, men nu blir det igen ;) Ska väl duscha snart man måste ju sova tidigt idag... Har skol DM imorrn. Ska spela två matcher en klockan 9 och en klockan 11. Så måste äta en bra frukost imorrn så vi kan ladda ordentligt. Det ska bli roligt tycker jag.
Men nu måste jag nog hoppsi in i duschen så jag kan sova tidigt för en gångs skull.

Puss ♥







Lite bilder från helgen :D ♥