Myyyys hos Martina

Hejsan!
Igår va jag och tränade i Tumba och efter träningen duschade vi och tittade på dam matchen. De vann den matchen, och efter den åkte vi hem till Martinas gulliga lilla lägenhet. Först var det bara jag, Lilli, Marty och Ida, men lite senare kom Nagy och Lindroos också :D Vi hade jättemysigt och vi tittade på Sex And The City och åt massa nyttigheter... Sen åkte alla hem förutom jag och Ida eftersom vi sov kvar. Men Ida sommnade efter sex and the city men jag och Martina tittade på en film till, She´s the man tror jag den hette :) Så vi sommnade inte förrns 4. haha men filmen var bra så vi var ju tvugna att titta klart på den. Men efter den sommnade vi. Sen vaknade vi typ när Ida skulle gå men sen sommnade vi om och vaknade inte förren tolv.
När vi vaknade så tittade vi på en ny film, jag kommer inte ihåg vad den hette men bra var den. Efter vi hade tittat klart på den så åkte vi hem till mig.
Här åt vi typ middag och sen åkte vi till matchen.
Nu har jag kommit hem från matchen och ska väl snart hoppa i säng. För imorrn ska jag och Martyy in till södertälje och shoppa prylar.

Men nu ska jag gå och ta mig en ipren för annars kommer jag aldrig kunna sommna. 


Tack för en mysig kväll brudar! <3


Äntligen

Nu har jag äntligen träffat min pärla. Vi har varit på stan och fikat och tittat lite, det var jättemysigt. Nu har vi precis kommit hem från stan och hon ska på pilates och jag ska på träning... Har ingen lust, men man måste väl. Men efter ska Johanna komma hit igen och sen kommer Erik och Mattias och kanske några till. Det ska bli mysigt, och sen ska Johanna sova kvar här :D
Men nu hinner jag inte skriva mera för nu måste jag byta om så jag hinner till träningen.


Ses seeeen <3


None

Jag älskar dig <3


Imorgon kommer Johanna hem!

Hejsan!
Just nu sitter jag och gör ingenting, lite små trååååkigt. Längtar tills imorrn för då kommer Johanna hem och då ska jag vara med henne! Det känns som det var jättelängesen, men imorrn blir det av :P
Jag ska ut och träna på egen hand idag också eftersom det inte blir någon träning ikväll... Jag var den enda som kunde så då behövde jag inte åka dit och träna ensam där, utan jag får träna hemma själv istället. Inte så jättekul men slipper åka till Tumba i onödan i alla fall och det är ju skönt.

Men det här får bli ett kort inlägg för nu ska jag försöka ta mig ut och springa =/

Pussen <3




I can´t take it longer

SM

Idag började jag med att gå upp klockan 6! Var tvungen att gå upp tidigt eftersom vi hade samling 7.30 vi hade två matcher och vi var tvungna att vinna för att gå vidare. Det gjorde vi! Så nu är vi vidare till steg 3 och hoppas på att fortsätta ännu längre fram än det såklart.
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och titta på film. Imorgon ska jag sova ut och sen vet jag inte vad som händer och på Tisdag ska jag vara med BÄSTIS! Läääääääääääääääängtar!

Men nu ska jag gå och duscha och sen börjar myskvällen ;)
Såå, see you suckers <3

Jag känner mig stolt

Jag har faktiskt varit duktig idag. Jag har både städat och sprungit. Jaa jag tycker det var väldigt bra gjort av mig faktiskt. Och det bästa av allt var att jag orkade hela varvet idag! Jag har inte gjort det på länge, så nu känner jag mig ganska stolt faktiskt. Man blir ju ganska glad när man lyckas :D haha.  Men känner mig lite trött nu men det går nog över hoppas jag, om ett tag i alla fall.
Ikväll vet jag inte vad som händer hittar på något men får inte bli försent för har ju sm imorrn! Vi måste bara gå vidare, gör vi inte det blir jag väldigt beviken, det får bara inte hända.

Men men mer om det kommer imorgon för dig som läser vidare. För nu måste jag hoppa in i duschen.
Pussen och Kramen! <3


None

Kom hem! <3

Myskväll

Det blev en myskväll med boysen idag. Det var jättemysigt faktiskt, jag hade inte tänkt att göra något men sen tittade jag på film med mina underbara vänner. Det var bara jag, Erik, Patrik, Staaf, Svenne och Högan. Men vi hade det trevligt och vi tittade på Supersugen, den är faktiskt väldigt rolig, vi fixk in några asgarv! Haha
Men nu orkar jag inte skriva mer, får de hur morgondagen kommer se ut. Det vet man aldrig, men något hittar jag alltid på. Men nu ska jag titta på en film tror jag.

Såå pöss och godnatt alla söta <3

   

                                          <3

Höstlov!

Åå vad skönt jag behöver verkligen ett lov nu! Men jag fattar inte riktigt att det är lov än, haha. Men det kommer märkas på måndag och då kommer det kännas skönt!
Men jag vet ändå inte vad jag ska göra de närmsta dagarna, Johanna och Elin åker ju bort.. Inte roligt. Men på tisdag ska jag vara med Johanna för då har hon kommit hem! Men jag vet faktiskt inte när Elin kommer hem =/ Men när hon kommer hem ska jag träffa henne!

Idag hade vi klättring i skolan, jag kan ju inte direkt säga att det var skit kul. Eftresom jag är höjdrädd så är det inte mitt roligaste ämne. Men jag överlevde.
Jag fick mitt klasskort idag! Det blev inge bra, inte alls bra faktiskt. Men jag ville ha skolkatalogen men jag fick bara klasskortet. Men jag hoppas den kommer snart så man kan se alla andra.
Men vad händer ikväll? Någon som vet?
Aja men nu måste jag killivippa iväg faktiskt, kanske kommer ett inlägg senare om jag hinner.

Over and Out! <3






Mabye six feet ain´t so far down

Spil dagen

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos Martina igen, det är faktiskt riktigt skönt att kunna få åka till henne efter skolan.
Idag hade vi spil dagen, det betyder att alla spilklasser skulle tävla och möta varandra i grenar som IL07 hade fixat. Det har varit en skön dag.
Träning sen ikväll och ska ner till hallen tidigare för att titta på något, kommer inte ihåg vad det var... :D
Men nu ska jag kila men vi ses!

See you!


Saknar dig Johanna! <3

Martinas place

Tjingeling!
Nu har jag precis kommit hem från träningen och jag har sjukt med träningsvärk! Jag är skit trött. Hade prov idag också, jag vet faktiskt inte hur det gick. Hade pluggat lite för lite... Inte bra, inte bra. Men i alla fall vi har fått tillbaka vårat historiaprov och jag fick G! Jag blev jätteglad för jag trodde inte att jag skule klara det, och det var bara 9st som fick G i hela klassen. Men vissa fick orättvist betyg tycker jag (Mikaela) Lider med dig Sessi <3
I natt sov jag i Martinas nya lägenhet! Den var jättfin och väldigt fräsch tycker jag. Så där sover  jag nog fler nätter, hihi om jag får såklart :D
Jag åkte också till hennes lägenhet efter skolan för att äta och för att senare åka till träningen. Det var jättemysigt och jag hade väldigt trevligt.

Men nu ska jag väl försöka sova lite för imorrn har vi fystester och orientering... Hur bra kommer det gå? Men nu måste jag kila för annars kommer jag inte somna alls.

Godnatt! <3




<3

Varför?

Varför ska man kämpa när det alltid blir fel?
Varför ska man orka när man bara blir nedtryckt?
Varför ska man vara glad när man bara blir sårad?
Varför ska man vara sig själv om folk bara vill ändra på än?
Varför ska man vara överhuvudtaget?

Tack för en bra kväll

Igår var vi ju och åt på Rhodos, den grekiska restaurangen. Det var faktiskt jättemysigt. Maten var god och vi satt och pratade och skrattade, det var jättelyckat tycker jag. Sen efter vi hade ätit gick vi till videon och hyrde en skräckis. Sen gick vi hem till mig och tittade på den. Asså jag var as rädd, jag tyckte verkligen att den var läskig. Erik gjorde ju inte saken bättre, eftersom han satt och kastade kuddar på mig... Efter vi hade tittat på filmen gick Patrik och Svenne hem. Men vi började titta på Noll tolerans som gick på femman. Men sen gick Simon och Elin hem, och sen efter ett tag så gick också Niclas hem.
Vi tittade klart på hela filmen, men Mattias vanar jättetrött och höll på att sommna och ville verkligen åka hem, men Johanna ville se klart filmen. Hihi men han klarade sig utan att somna. Sen när vi hade tittat klart på filmen så åkte alla hem och ensam blev jag. Jag gick upp och la mig, men jag var fortfarande rädd ifrån filmen, men jag klarade av att somna faktiskt utan några mardrömmar hahah.
Så det var en lyckad kväll tycker jag, jag hade jättekul tack vare mina älskade vänner <3

Tjingeling!


Jag saknar dig!


Jag saknar dig Ida. Älskar dig <3

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

Idag har det inte hänt så mycket, skola som vanligt. Fast jag slapp sluta sent idag för vi hade inget natur frilufsliv, så då blev jag faktiskt lite lättad. Jag är lite rädd för det där med klättringen, jag är jätte höjdrädd. Jag vill inte klättra. Men någon gång måste jag göra det, för att få betyg då det är väll bara att ställa sig in på att jag ska upp på väggen. Men som sagt så slutade jag ju tidigare och kom hem ganska skapligt faktiskt, skönt.
Imorgon ska vi gå och äta på rhodos, det ska bli jättemysigt. Jag längtar faktiskt, ska bli roligt.
Men mer om det kommer imorrn kanske. För nu ska jag gå och hjälpa pappa att laga mat.

Tjejsie svejsie! <3



Jag älskar dig <3

Trött på allt

Jag känner mig trött i hela kroppen! Allt känns sådär jobbigt just nu, allt blir bara fel och ingenting går bra, jag orkar inte.

Idag hade vi prov i historia kunde typ ingenting kändes det som. Jag blir glad om jag får G. Idag är det träning också, jag ska ner och titta på damerna först för de har målvaksträning och sen ska jag träna på våran träning.
Jag längtar verkligen till helgen nu för jag behöver vila och bara ta det lugnt. Jag behöver helgen NU!
Men nu ska jag försöka sova lite och sen ska jag äta och sen blir det Tumba igen.

Hej så länge!



If tomorrow never comes

Tvillings place

Tjingeling!
Nu sitter jag hemma hos tvilling och ska snart hoppa in i duschen. Vi har tränat och man kan väl säga att det gick bra... Hahah jo men vi klarade nya övningar som vi inte klarade förut så vi gör framsteg.
Jag är måste bara säga att jag är lite avundsjuk på Martina faktiskt. Hon ska flytta till en lägenhet i Salem helt ensam. Men hon sa att jag fick sova där så det kanske jag gör hörru :) 
Jag måste bara säga att jag hade sjukt kul i lördags. Det var faktiskt väldigt trevligt, mycket trevliga människor och så är det alltid kul att lära känna nya. Så tack Johanna för att du bjöd med mig! Det var verkligen roligt. <3

Men nu ska jag hoppa in i duschen, så Sara slipper vänta på mig.
See you babies <3

Grattis

GRATTIS BROR 15 ÅR IDAG!



GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!

Vissa dagar är lättare än andra

Nu har jag inte gjort någonting på tre dagar! Det är så himla tråkigt att vara hemma och vara sjuk. Speciellt när man är det så länge. Men imorrn ska jag till skolan, eller vi ska typ på museum... Wohoo...Jaja i alla fall så ska vi dit och det är väl skönare en skolan antar jag. Men jag har jätte mycket att ta igen redan, bara för att jag har varit sjuk. Det tycker jag är dåligt man kan typ inte "unna" sig att vara hemma när man är sjuk för man kommer efter så mycket. Men nu har jag varit hemma i alla fall och får väl ta smällen i helgen =/. 

Imorgon ska jag va med Johanna. Det ska bli roligt, vet faktiskt inte vad vi ska hitta på men lyckat, det blir det alltid med henne! Eftersom hon är BÄST <3
Men nu ska jag ta och borsta håret,
Sååå, see you!

Over and Out!


Du är den finaste jag möt

Höst

Idag har det varit en riktigt slappar dag! Jag har inte gjort någonting. Men det har varit skönt. Jag vaknade käkade lite frulle och sen kom Johanna hit och vi bara tog det lugnt och mööööös.
Igår blev vi insparkade i damlaget, det var la trevligt :) De älsta hade ordnat lite mys och tävlingar. Sen fick jag skjus av Martina (hennes pappa) hem. När jag kom hem så pratade jag lite med mamsen och tittade på tv sen gick jag och la mig. Jag hade väldigt trevligt i alla fall.
Imorrn är det skola, jag har ingen lust. Jag orkar vekligen inte. Men måste man så måste man...

Men nu ska jag gå och titta på en film som har börjat.
Bye bye <3




Saknar dig söt <3