oooops

Ojojoj nu var det ett tag sen... Inte meningen direkt men har inte haft tanken på att skriva och kanske inte haft lusten heller. Men ett litet inlägg kommer här i alla fall. Idag gymmade jag med sandra efter skolan och det gick faktiskt hyffsat bra och sen följde jag med hem till henne och där somnade vi en stund. Det var faktiskt jätteskönt. Sen kom mammi och hämtade mig, snäll hon är som alltid ställer upp och skjussar mig.
Imorgon har vi någon frilufsdag.. hmm känns inte så lockande faktiskt, men får kanske pallra mig dit ändå va, man måste ju. Har utvecklingssamtal sen.. är lite nervös men jag hoppas att det ska gå bra.

Men nu har ni fått veta lite, haha kanske kommer något sen men jag kanske tar lite pauser ibland.
Pussss så länge, sköt om dig!




The truth hurts and lie´s worse

Don´t you know

Oj nu var det ett tag sen faktiskt. Men jag har väl inte värsta nyheterna för det, inte något alls faktiskt. I söndags träffade jag Johanna och hade värsta mys dagen och det var skönt att bara få slappa och prata med henne. <3
Martina tränade igår! :D blev värsta lycklig för hon får mitt humör på topp.

Ibland kan jag inte förstå hur humöret kan variera så pass mycket på en dag? Ena dagen är allt perfekt och man kan inte sluta le och dagen efter vill  man bara gråta för allt känns fel...
Hur kan det bli så på en dag...


Nu måste jag kila om jag ska hinna.
Pussss så länge! <3



You are my sunshine <3

Det var det sportlovet

Jaa då var det lovet slut.. Synd, det var ju ganska skönt att bara chilla och inte ha mycket att passa. Man blir ju lite van men nu är livet tillbaka ;)
Haha men dagen var ganska skön ändå inte så jobbig. Träffade Pernilla på bussen till att börja med och det var jättekul att se henne :) Sen fick jag träffa mina kära pinglor igen som jag inte har sett på hela lovet... Men det var kul att se de små skönheterna igen! Fick tillbaka tre prov också idag hehe var väl okej... kanske inte det bästa men okej.

Efter skolan gick jag hem till Sandraaaa. Det var myyyyys! Sen gick vi till idro och hon tränade lite och sen tittade vi på herrarna. Jaa det var väl ungefär den här dagen..
Imorgon är det skol sm i Nacka, good luuuck  hoppas på det.

Fick höra att kära lilla Nathalie läser min blógg så sa att jag skulle skriva om henne, haha men det blir en liten hälsning till henne då :D hihi
Men nu ska jag försöka sova lite eftersom jag ska upp klockan 6 imorrn... nice


Men det var allt så länge puss på er! <3




Alltid massa skratt med den här underbara bruden <3