myyyys

Tjingeling!
Idag har jag vart med Johanna. Vi hade en sån där Johanna och Caroline dag idag, det är en dag när man bara slappar och har på sig pjyamasarna hela dagen det är as mysigt! Vi tittade på massa bilder också och jag saknar mitt hår! Jag ångrar att jag klippte mig, jag vill ha mitt gammla hår tillbaka. =/ Men det växer väl ut snart, hoppas jag. Sen hämtade mamma mig och nu tittar jag på One Tree Hill, as bra!
Tjao, så länge!


Jag har klippt mig!

Hallojsan. Idag har jag suttit i en frisör stol i tre timmar (fett jobbigt). Det var så lång tid det tog att färga mitt hår och att klippa det. Jag har klippt lugg! Jag vet inte om jag gillar det än... jag har inte vant mig. Jag hoppas att jag vänjer mig snart annars hoppas jag att det växer ut fort.
Nu ska jag åka och träna och sen ska Johanna sova hos mig! Det ska bli skojsigt för hon är ju typ BÄSt i hela världen! 
Men nu ska jag åka .Hejs så länge!

Haluba


Nu är det äntligen jag som skriver i min blogg, haha! jag måste bara berätta att det blev en besvikelse igår, det var inte hans lag som spelade :( men jag blev ändå inte så himla besviken endå. Jag hade det mysigt där på läktaren med min bästaste bästis med massa skratt (som vanligt) jag skrattar alltid när jag är med henne! Min lilla komiker. Men söta Emma som också skulle komma till matchen kom när det var 5 minuter kvar, haha! Så jag hann inte vara så mycket med henne.
Men sen skjutsade Johanna hem mig och när jag kom hem åt jag tårta som jag hade bakat själv, mums! Sen tittade jag på melodifestivalen haha, älskar Björn Gustavsson! 

Men nu ska jag gå och platta mitt hår. Pöss så länge!



image4

Bästaste bästis i Thailand! <3

Jag ska få träffa järna pojken!

Jahapp, nu sitter man här och väntar på att åka. Ska till bj-hallen och kolla på match med Johanna och Emma, mycket nöje! Ikväll vet jag inte vad som händer men,men. Nu är det ialla fall lov och eftersom att jag är den lataste människan i hela världen så ska det bli mycket skönt (men egentligen är det inte sannt, för jag känner ingen som pluggar, tränar och sliter så mycket som jag gör!)
 Men nu ska jag tänka på en pojke som jag snart kommer att få se, värry häppy! =D

Tjingeeeeeeeeling!

145467-1
(En bild på min ÄLSKADE vän Johanna och på mig sjävl, vackert!)