första advent

Hejsan!
Har inte kunnat skriva i helgen eftersom jag har haft jsm. Jaa det gick väl inte så bra då da eftersom vi åkte ut... Men man får försöka hålla humöret uppe. Alla kämpade och hade viljan tycker jag men det funkade helt enkelt inte.
Men jaja imorrn är det skola igen då och på tisdag har vi dm i skolan. Det ska bli roligt tycker jag det blir ju första gången med skolan. Det ser jag fram emot.
Men nu orkar jag inte skriva mer för nu är jag trött har inte sovit så mycket i natt så ska väl försöka sova snart hoppas jag.

Puss och Godnatt! <3



Pratade med Ida idag, det var kul att prata med dig gumman. Saknar dig så du kan inte förstå <3

Helgen är nära!

Den här veckan har inte varit så rolig, inte hänt något roligt... Men nu kommer helgen, men jag kommer ju inte va speciellt ledig har jsm i västerås i helgen. Hoppas vi går vidare och hoppas att jag får spela... :)
Ikväll eller idag ska jag vara med den bästa, har inte träffat henne på hela veckan men nu ska jag äntligen få göra det. Det kommer bli en riktig mys kväll tror jag. Först ska vi äta på rhodos tror jag, och sen ska vi titta på mattias lag när de spelar. Jag tror det kommer bli en bra kväll.

Men nu ska jag fortsätta jobba här på datakunskapen, innan Bosse ser mig.

Puss så länge <3



Det var en lättad känsla

Igår spelade jag min första match på tre veckor.. Det gick bra för första gången på hela säsongen! Så den känslann var ganska skön när jag åkte hem sen. Jag gjorde illa armbågen igen det gjorde skit ont som vanligt men jag kunde inte kliva av. Både för att jag var ensam och för att det gick så bra så jag behövde känna att jag fortfarande kan... Men ond heten satt i men jag härdade ut och efter matchen så var jag så glad för att det gick bra så behövde inte ens gnälla att det gjorde så ont :P
Två komentarer fick mig att bli skita glad! Hasse: Och välkommen in i kassen igen Caroline Björkstrand! Katta: Fan vad bra Carro, det här kändes väl bra, det här behövde du!
Det fick mig att le lite :)

Efter matchen åkte jag och mamma hem till mormor och morfar och myste lite. Det är skönt att bli lite bortskämd ibland... Där sov mamma och jag kvar också tills idag och så var vi och kollade på dam matchen i västeråshallen. Tumba mot Irsta. Det blev vinst faktiskt de spelade riktigt bra! Men stackars Maja stukade foten tror jag.. inte bra Maja!
Efter matchen åkte jag och mammi hem och vi stannade på donken! Det var la gött.
Nu tittar jag på Wallander på tv med mamma och ska snart gå och titta igen. Så det var ungefär min helg.


Ha det bra! PUSS <3




Fredagskvällen spenderades med denna snygging <333

Du är så yeah yeah wow wow

Idag har det varit en lugn dag tycker jag, skolan var inte så jobbig bara sköna lektioner. Eller det skulle väl vara natur och frilufsliv jag trodde jag skulle dö.. asså jag är ju skit rädd för att klättra på den där klätterväggen men jag var ganska duktig.. Men i alla fall snöret var typ snurrat så repet var inte spänt ordentligt så när jag ville ner så åkte jag ner typ en meter innan jag stannade. Jag blev livrädd och skakade som jag vet inte vad efter det. Men jag tog mig upp igen och jag kände mig jättelugn när André säkrade mig, han sa liksom lugnande ord till mig så jag inte skulle få panik :P hahah det hjälpte fett mycket! :) hihi
Nu sitter jag här och väntar på Johanna som kommer från stan snart. Så kvällen spenderas med henne <3 Jag tror det blir väldigt mysigt eller jag snarare vet att det kommer bli mysigt <3
Imorrn blir det match, men inte med U-laget utan med A.flick...
Det blir väl bra hoppas jag.
Nej men nu har jag inte tid längre seeeees

Puss och kram och nyp i stjärten <3



Du gör mig glad <3

Redovisningar idag

Vi hade redovisningar idag i skolan. Jag var jätte nervös för jag hatar att stå inför klassen sådär och titta upp och kunna allt. Men jag hade väldigt lite text och jag kunde typ allt utantill men ändå så tittade jag inte upp en enda gång. Jag klarar inte av det! Jag är sämst på det! Men men Bosse sa i alla fall att det kommer bli bättre och han var nöjd med min insatts :)
Idag när jag kom hem var jag med Johanna. Det var jättemysigt och jag var väldigt flummig så hon måste ha blivt lite rädd :P hahah men skratta gjorde jag i alla fall. Det gjorde hon också faktiskt :) hihi
Träning ikväll också, känner mig inte så pigg faktiskt men jag ska dit i alla fall, såklart. Jag måste ju få veta hur det gick i A Shot Of Love. Martina måste berätta!
Men nu måste jag äta så jag inte får ont i magen när jag springer sen.

Puss



Oops I did it again

Snööö

Nu har snön kommit, det är alldeles vitt på marken. Det är jättefint tycker jag, det blir liksom lite myskänsla. Jättefint!
Idag fick jag min skolkatalog. Åå det var jättepinsamt att titta på mina kort. Jag ser hemsk ut speciellt på profil kortet. Gillade det inte!
Läste precis värsta gulliga inlägget på Johannas bilddagbok. Åå vad jag älskar den människan! Hon är den bästa som finns! <3
Detta får nog bli ett kort inlägg för jag måste hoppa in i duschen och så måste jag försöka sova lite, har alldeles för lite sov timmar tycker jag.. Man kommer in i Martinas vanor ;) haha, Nej men nu måste jag faktiskt slita mig.

Puss och Godnatt <3




Jag älskar dig <3



My bad

Dålig uppdatering på den här bloggen på sista tiden.. Inte med flit måste jag bara säga. Den här veckan har liksom varit lite jobbigt och jag har varit väldigt trött. Men nu är jag väl lite piggare..
I onsdags till exempel sov jag då bara 3 timmar, för jag var tvungen att läsa ut min jävla skit bok dårå. Jaa så jag och Martina hade värsta plugg kvällen och jag kom inte i säng förrns 5. Men jag överlevde för jag sitter ju här! :) Men nu den här veckan kommer nog inte bli lika jobbig hoppas jag, har inte så mycket i skolan så det är ju skönt.

Träffade Elin på bussen idag också påväg hem! Det var kul att se henne igen. Sen när jag kom hem så hade jag bara 45 minuter på mig att fixa allt. Jag var tvungen att laga mat, äta mat packa och byta om. Så det var lite stressigt som vanligt.
Men nu sitter jag ju här hemma hos söta Martina igen och väntar på att hon ska duscha klart så kanske vi kan sova sen? ;) haha
Men nu ska jag kila vidare men vi ses och jag ska bättra mig på uppdateringen.

Puss och Godnatt <3



<3

Grattis Mamma!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!



Jag älskar dig <3


Helg igen

Den här veckan gick faktiskt väldigt fort och det var skönt. För jag är så himla trött. Skolan var okej idag, slutade tidigt även fast vi hade den sena tiden idag och det var bra.
Kvällen kommer jag nog spendera med David :D var längesen så det ska bli roligt, har alltid kul med honom! Men ska äta först och säga hej till farmor och farfar för de åker till Gran Canaria imorrn =/ JAG VILL OCKSÅ! Nästa gång åker jag med.
Imorrn fyller mammi år <3 och det är därför farmor och farfar kommer ikväll så de kan gratta henne innan de åker. Men jag säger bara hej tror jag och sen kilar jag ut till David.
Men nu måste jag tydligen gå och duka..

Men vi ses alla söta <3




Bra dag!

Idag har det varit en riktigt bra dag tycker jag faktiskt, haha. Det började med att vi fick tillbaka vårat prv i träningslära och jag fick mitt första MVG på gymnasiet. Det kändes ganska bra tycker jag eftersom jag inte hade pluggat så mycket. Så det var kul och sen har det inte varit en sån jätte ansträngande dag i skolan, den var ganska skön, lugn. Sen slutade vi hyfsat tidigt, typ tidigaste dan.. När jag kom till södertälje fixk jag först springa för att hinna med bussen eftersom mitt tåg var försenat, som vanligt.. Men jag hann med bussen och det var ju bra. Men det bästa var att när jag klev på bussen så träffade jag Elin! Det var jättekul eftersom jag inte har sätt bebis på länge =/
Men det roligadte idag asså var min kära söta, gulliga och helt underbara Elin som rammlade av sitt säte på bussen!
Hahahahahah! asså jag skratta så jag grät, tårarna bara sprutade! Haha, det låter säkert inte kul när man läser men jag förklarar ändå. Hon sitter liksom vänd mot mig för jag sitter bakom och hon sitter på sättet framför karusellen (mitten liksom) och ut med benen. Sen så svänger bussen och så rammlar hon bakåt och gör typ en bakot kullerbytta ner på golvet och hamnar typ med huvudet mellan sätet och väggen! Hahaha hon som satt i sätet kollade typ och tittade som fan (inte så konstigt egentligen). hahhahaha! Men den vurpan gjorde min dag helt sjukt rolig! Det är bara hon som kan göra något sånt! hahahba så sjukt söööt <3

Men sen när jag kom hem så var jag med Johanna och det var jättemysigt, blev lite skratt också :D Kanske ska va med henne imorrn också inte bestämt men kanske :D

Hahah Sara jag hejar på dig! Vill bara att du skulle veta, haha att du var sjukt söt idag när du gick av och berättade vad du skulle göra, haha sötnos <3
Som sagt så har det varit en bra dag idag och det gillar vi :D

Men nu måste jag nog gå och lägga mig ska ju upp tidigt imorrn.


God natt alla söta <3



Jag saknar Elin

Nu sitter jag här hemma hos Martina igen :D börjar bli en väldigt trevlig vana tycker jag. Jag hade ju prov idag som jag hade lite panik över men jag tror faktiskt att det gick bra, det var inte så svärt som jag trodde. Men jag vågar inte inte riktigt säga att det var super lätt för då kommer jag säkert få dåligt resultat och det vill jag ju inte.
En annan sak jag börjar få panik över istället, är att jag måste läsa ut en bok i svenskan till på onsdag tror jag och jag har knappt börjat.. Som jag skrev i det tidigare inlägget så är det just typiskt mig att göra saker i sista minuten (sekunden) haha men, får se hur det kommer gå men man kan ju hoppas att det går bra. 
Vi ska ha utvecklingssamtal snart också och jag börjar bli lite nervös faktiskt, men jag hoppas att det går bra. Man kan ju inte göra mer än att hoppas..

Men nu måste jag nog kila om vi ska få någon sömn i natt.
Pussen <3



Imorrn ska jag va med bästis <3

Panik

Jag får panik på mig själv, alltid göra saker i sista minuten, som nu till exempel sitta dagen innan och plugga till ett prov som jag inte kan någonting om. Hur ska jag få G på det här provet? Det kommer aldrig gå. Men jag har egentligen mig själv att skylla men jag hinner inte med, asså jag borde planera bättre men jag hinner inte, någon gång måste man väl bara få stanna och andas? Eller det kanske bara är jag som tycker det är nödvändigt ibland. Men hur som helst så har jag då som sagt prov imorrn då, och varför sitter jag här, jag måste plugga.
Men jag var tvungen att skriva av mig lite för blir så trött annars.
Men nu måste jag få in de där j*vla grejorna i huvudet.

Önska mig lycka till (det lär behövas)

<3


Slut på lov

Jag ville inte att lovet skulle ta slut men nu är det så. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få en till vecka ledigt. Men nu går ju inte det.
Igår vaknade jag hos Martina klockan halv tre av att mamma ringde, om hon inte hade gjort det så hade vi nog sovit lite till tror jag. Men vi somnade ju faktiskt inte förren fyra så det kansek var okej...
lördagen blev lyckade tycker jag väldigt trevlig på grund av brudarna <3
Imorrn så träffade jag Johanna när jag kom hem och vi gick och tittade på Pernillas match som de vann. Efter det åkte Johanna hem till Mattias och jag gick och träffade Pernilla. Det var mysigt att träffa bruden igen tycker jag, det var så längesen.
Efter det gick jag hem och åt middag, och sedan tittade jag på tv, det var så jag spenderade min sista lovdag. Fast jag sov inge bra i natt alltså, jag vaknade typ hela tiden och tittade på klockan, men jag kom upp i alla fall.
Nu ska jag snart åka till Tumba för träning och sen ska jag duscha och vänta på Martyy för ska sova där ikväll :D

Men nu måste jag gå och packa så jag hinner. Hoppas det inte dröjer så länge innan det blir uppdatering, jag ska försöka :D

Pusss <3

Be just like all the other girls

Nu har jag varit vaken ett tag faktiskt, men ska snart hoppa in i duschen och sen så småningom åka till Martys Place. För där ska jag göra mig i ordning för Nagys firande och maskeradan. Det ska bli väldigt kul faktisk, längtar nu!

Jag har fortfarande skitont i armen efter matchen, kan knappt räta ut den.. Inte bra, det känns inte så kul faktiskt. Men jag hoppas den blir lite bättre snart så att jag kan använda den i alla fall. Men, men nu ska jag i alla fall hoppsi in i duschen och sen får vi se vart det bär.

Pussss <3




Saknar dig bebis <3