Du betyder!


Du får krama mig, Du får kyssa mig,
Du får älska mig, Du får slå mig,
Du får hata mig, Du får döda mig,
Du får skjuta mig
Men vad du än gör skjut mig inte i mitt hjärta för där finns du! <3


image31

(Du får aldrig tvivla på att jag älskar dig Johanna Karlsson! <3)


Har tråkigt...

Vild och vågad, fett begåvad, blondin och het, jo tack jag vet.
Snygg och läcker tack det räcker!


Första doppet!

Hallojsan!

Idag hade vi orienteringsprov. Det kan man ju inte säga gick så där jättebra... Jag kan verkligen inte orientera men, men jag tog mig runt i alla fall även fast jag virrade bort mig.

Idag tog jag också det först doppet! Det var iskallt men det var skit kul! Men jag hade nog aldrig hoppat i om det inte vore för min goda vän David som puttade i mig. Men jag var inte förvånad han puttar alltid ner mig när vi ska bada. Fast å andra sidan så är det nog bra för annars skulle jag nog aldrig bada. Hihi det var i alla fall jätteroligt och mysigt. Men sen började alla dra sig hem, men inte Jag, Ida, David och Josefin. Vi stannade kvar och spelade lite boll. När vi spelade så ramlade jag och fick ett sår i handen, och alla skrattade åt mig. haha, jag skrattade också faktiskt :D 
Men nu ska jag gå och duscha så tjing så lääääänge!  

Min helg

Jag har inte hunnit skriva någonting i helgen så jag skriver allt nu då istället.

Fredag
Dagen började med två lektioner i skolan som vanligt :) mina freagar är sååå bäst! Sen åkte jag med Elin och Ida till Stockholm för vi skulle titta på avslutnings klänningar. Men vi hittade inga som vi ville ha =/ 
Sen när vi hade gått runt och kikat lite i affärerna så var det en tjej som gick fram till Elin:
Tjejen: Ursäkta men du tappade nått
Elin: Nej, va? :O
Tjejen: Farten...Hahahahahahahaha!
Elin: Nej.. Fuck You!

HAhaha! Fan vad jag garvade! Elin vart skit sur och kunde inte riktigt hämta sig efter det. Haha men sen gick det över (Som tur var). Haha sen åkte vi hem och då åkte jag till västerås med mamsen :)


 




(livet går ut på 3 saker... Supa, Strula och Scrappa!)


Lördag

Då var jag hemma hos mormor och morfar i västerås. Jag hade lovat att vara barnvakt åt Hampus när Lida och Robert skulle flytta. Så det var jag också. Det var jättemysigt för Hampus var jätte snäll och var inte skrikig alls. Sen när de hade flyttat in de flesta sakerna och allt var klart så åkte jag och mormor och handlade och sen tittade vi på melodifestivalen. Det var en mysdag!


Söndag

Först åkte jag hem från mormor och morfar med mamma och när jag kom hem så hoppade jag in i duchsen. Sen gick jag ut i solen och solade och väntade på att Elin och Ida skulle komma till mig. Jag hann sola i flera timmar innan de kom för de var såååå långsamma :) och sen hade vi lite mys och diskuterade lite ELIN FUNDERAR... Vi kom på några riktigt hemska :) Jag måste barta säga att Ida är väldigt bra på att komma på sånna där riktigt hemska. Det är nästan så man inte vill veta :) 

Jaa det var väl min helg då nu längtar jag bara till nästa helg! 


Tjingeling så länge! =) 


Tack Johanna

Jag måsta bara tacka min underbara älskade vän Johanna för min nya vackra blogg :D
Tack Johanna <3

Sanna vänner <3


Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Jag har fått en vän som jag kan lita på
I den mörkaste natt så finns hon alltid där
Mina tårar har hon torkat bort
Och tillsammans har vi skrattat gott
Hon finns där vid din sida när stormarna går
Ger mig mod att står för det jag alltid har trott på

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
Dimman lägger sig och de står kvar
Sanna vänner är det bästa du har

          
          

<3



Lite saker :)


Pappan kom fram till dottern gav henne en ros och sa:
Jag och mamma har bråkat lite så jag måste resa iväg ett tag, men jag lovar att när rosen har vissnat kommer jag tillbaka.
När pappan hade gått såg flickan att rosen var av plast...








image18


Klockren!



image19

=/


Tisdag

Idag har jag vart med Johanna! :D Det var jättemysigt vi bakade en kladdkaka (mums) Och sen svepte vi ner den :P Haha onyttiga som vanilgt men sen har den duktiga lilla ungen vart ute och sprungit efter det... :) Det hör inte till när man har fettat sig :P Men det var väldigt duktigt gjort av henne :)

Sen vill jag bara säga att jag har namsdag idag :) Grattis till mig!

Tjodeloo :D

<3



Hon är flickan som gör allt för och göra mig lycklig, flickan som bara vill mig väl!
Den flickan, hon gör allt för och göra mig lycklig!


image15  
image13   image14

Jag älskar dig



Tack för en härlig kväll

Tjodeloo!
Igår var vi hos Erik och det var faktiskt jätte mysigt. Det verkade som om alla hade det trevligt i alla fall :D I alla fall Elin! Jag tror Elin var den som hade det mest mysigast och trevligast :P JAg vet inte om det finns en anledning  varför men det bara kändes så... :P Aja jag tyckte i alla fall att det var väldigt trevlig som alltid! :D Så jag tänkte bara tacka för en härlig kväll!

Så TACK! <3

Kärlekstema

Halloj!

Igår fick jag träna med damerna och jag fick äntligen spela med mina kära gammla 91:or! Det var verkligen as KUL! Det kändes som om det hade vart jätte längesen men det var det ju egentligen inte men det har känts som om det var flera år sen. Men igår fick jag ju som sagt träna med de och det var helt underbart!

Idag har vi haft kärlekstema i skolan.
Det var ganska mysigt faktiskt, vi fick/ge massage på varandra det var as skönt! ( Angelica var ju bara så bra på det där ) Jag lovar! hon var bäst! Sen fick vi göra skulpturer i gips. (David och min kommer senar på bild) haha! aja men det var i alla fall kul det med. Sen fick vi skriva dikter, det var väl inte lika kul men men helt okej. Och imorrn ska jag få gå på kärleks lunch... Myyyyyyys!

Men nu ska jag gå och äta för jag ska på match sen.


Tjingeling!






(David och min skulptur =D haha)

Idrottsdag

Hejsan!

Idag har vi haft idrottsdag i skolan. Det var väl helt okej men jag fick jätteont i huvudet på slutet så det var inte riktigt lika kul den sista tiden. Men som sagt helt okej. Sen trodde jag att jag skulle vara med Johanna, men hon hade varit i Stockholm med sin klass och hon hade inte med sig sin telefon så hon kunde inte ringa mig. Så därför förstår jag varför hon inte dök upp. Men det var synd för jag saknar henne jätte mycket och jag vill verkligen va med henne! Men vi ska vara en annan dag :)

Hej så länge!

image10


Jag älskar dig! <3







Myyyyyyys

Hallå där!

Igår skulle jag vara med Elin <3 Men så ringde typ Erik och frågade om vi vill va med de så då gick vi dit efter att Elin slutat jobba. Det var lite skojjigt :) MEn sen när vi hade vart där ganska länge så gick Elin och jag hem till mig, för Elin skulle sova hos mig :D Så när vi kom hem så gick vi typ och la oss och kollade på film sen sommnade vi. Men det var en mysig kväll med många as garv! :D

Men nu ska jag åka och jobba :/ hoppas det inte kommer så mycket folk för jag har verkligen ingen lust att jobba idag! :/ MEn vad gör man inte för pengar :P

Tjingeling så länge!



9/5

Tjingeling!

Idag har jag vart i Stockholm med ks gänget :P det var ganska mysigt faktiskt, vi tittade på bio och åt i kungshallarna. Efter det så skulle jag åka till Tumba och träffa Pernilla för vi skulle titta på Tumba gymnasium. Jag kom lite tidigare till Tumba än Pernilla så där fick jag sitta och vänta men då träffade jag massa trevliga människor. Bland annat Linnea och Tobbe och de följde med mig när jag skulle möta Pernilla (för hon klev av fel). Sen så hittade jag Pernilla och vi gick in på gymsasiet. Sen kom Sara också så jag fick träffa henne, det kände som as länge sen! :/ 
Sen gick Sara och Tobbe och det blev bara jag Pernilla och Linnea kvar. Sen kom Sandra och sen gick Linnea :P haha. Men sen åkte jag och Pernilla hem.

Och nu ska jag vara med Elin, Ida, Niclas och Erik!  Vi ska ha lite myspys :)

Hej så länge!


<3



Ni ska veta att jag saknar er, det finns känslor som aldrig tar slut, 
Ni ska veta att jag inte glömt, det finns minnen som aldrig suddas ut
En del av mitt hjärta kommer alltid slå för er!