Stockholm

Har inte skrivit blogg på ett tag nu igen, inte bra. Men jag tänkte bara berätta om min dag igår när jag var i Stockholm med min kära klass. Det började med att vi åkte med bussen in till Södertälje, då satt jag och Pernilla och as garvade åt sånna där dåliga skämt som verkligen är dåliga. Men det var skit kul i alla fall. Sen när vi kom till Södertälje så hoppade vi på pendeln till Stockholm. Då satt vi också och flummade allihopa :), as kul! Sen när vi kom fram så fick vi göra vad vi ville ett tag. Då gick jag Pernilla, Jenny, Ida, Elin och Linn och shoppade. Första affären H&M. Det var helt tomt där inne så vi gick bara in och plockade på oss massa kläder. Sen gick vi och provade och hade as kul vid omklädnings hyttarna =) Sen gick vi till nästa affär vilket var ginatrico. Vi gjorde samma sak där plockade på oss lite kläder och gick och provade. Haha men när vi alla har bytt om till första plagget så går vi till Pernillas hytt. Haha och bredvid henne är det en annan hytt som är fördragen och Ida skulle dra bort draperiet för att titta sig i spegeln och där inne står det någon och byter om! HAHAH! fy fan vad vi garva, men hon som var där inne blev fett sur och kollade på oss hela tiden resten av tiden vi var där. Haha men det var fan kul! Bra gjort Ida! =) Men sen gick vi och åt på en pizzeria och där hade vi as kul också, vi hade skit kul hela dagen :P men i alla fall Pernilla får värsta as garvet och det blir typ helt tyst inne på pizzerian och alla kollar på oss. Men Pernilla struntar i det och fortsätter att gap flabba :D Det var fett kul. Efter det går vi och handlar godisklubbor, många klubbor :P efter det går vi tillbaka till alla andra och sen går vi och tittar på teater, men ingen fatta någonting av den men i alla fall jag och Pernilla as garva såklart ändå.
Efter det går vi tillbaka till tåget och ska åka hem, och när vi har passerat spärrarna så är det bara typ två minuter kvar tills tåget ska gå. Men då följer vi efter Eric som säger att vi ska gå ner på ett ställe, och va följer såklart efter. Men när vi kommer ner till spåret så står det spår 14-15. Då säger Elin skulle inte vi till spår 13? HAHA! vi börjar as garva och sen börjar vi springa upp för trapporna igen och vi hinner precis ner till tåget och hoppar på, sen stängs dörrarna. Haha det var as kul! Sen går vi omkring på tåget för att hitta platser och när vi väl har hittat platser då lämnar vi dem och letar rätt på David och Elin. Sen när vi har hittade de så går vi och letar efter nya platser igen. Vi hittar ett par längst bak i tåget. Där satt vi och hade as kul och flummade hela tiden på vägen hem. Sen när vi kommer till Södertälje hamn så stannar vi där typ i en halvtimma för då har det blivit något fel på spåret så vi får byta tåg. Sen när vi har kommit fram till Södertälje centrum så försöker jag skynda på elin och David till bussen men då säger Elin, Det är lugnt för bussen går inte förns kvart över och då var klockan 4. Men sen ser jag att bussen står mitt i vägen och då får vi panik och börjar springa och Elin säger oj, men Lina sa ju att den skulle gå kvart över. Men då hade våran lärare stoppat bussen så alla vi skulle hinna med. Haha! Men sen på bussen blev typ alla as trötta och Jenny och Pernilla somnade. Sen kom vi hem och då somnade jag. Sen åkte jag och tränade på kvällen senare. Det var väl ungefär den härliga dagen.

Men nu måste jag kila, Tjaooooo så länge!


image7

Härliga klassen <3




 

Sista dagen på lovet :/

Tjenamors! Jag har inte skrivit någonting på hela helgen, så jag skriver om det nu :) I fredags så åkte jag till Sandra innan våran träning (jag tränade bara för att jag skule vara med Sandra efter) . Men i alla fall, när jag kom hem till henne så hade hon lagat mat till mig och till henne själv också såklart. Sen åkte vi till träningen, och den inte den roligaste vi hade haft om man säger så... Sen när vi hade tränat klart kom min kära mor och hämtade oss. Sen när vi kom hem vart vi så himla sugna på godis så vi skulle ner och köpa det. Sandra ville gå ner men jag vägrade (LAT) men sen till slut när jag fick upp sandra på moppen så var hon as skraj. Asså jag har nog aldrig träffat någon som är så rädd för att åka moppe som hon. Jag satt och as garva hela vägen ner till centrum HAHA! Men sen köpte vi godiset och åkte hem igen och jag fick en ny garvattack. Hon var så himla rädd, stackarn men hon var så himla söööööööt!
På Lördagen så åkte vi till Stockholm, stan enligt Sandra :) och shoppade lite kläder, ganska fina faktiskt. Sen åkte vi hem till Sandra och tittade på melodifestivalen, skojigt. Sen tittade vi på en annan seg film kommer inte ihåg vad den hette, men seg var den. Sen sov jag där tills på söndagen och då kom mamma och hämtade mig för då skulle jag åka och jobba. Jobbigt men man får pengar. Imorgon börjar skolan, Fett jobbigt. Lovet har gått alldeles för fooooooort! Men nu ska jag snart åka på träning så...
Tjaoo så länge =)


image5