klipp och färgning

Idag har jag hunnit med massa bara för att jag gick upp rätt så tidigt.. Om man kan säga att tio är tidigt men på ett lov så är det ändå en hyffsat tidig tid tycker jag. Idag klippte jag mig (jag vet inte hur längesen det var sist) och det behövdes. Färgade också lite slingor sådär så att det skulle se fräscht ut igen. Jag tycker håret känns lite kort... men det är nog bara jag haha vissa tyckte ju inte att det märktes så, det är nog inte så farligt.
Sen fixade jag och mamma lite saker på stan och sen åkte vi hem. Där hann jag bara hem och vända och byta om för sen åkte jag ner till centrum för jag skulle träffa Johanna för vi skulle vara så duktiga och gymma. Det  var mysigt och det gick ganska bra. Slapp göra det i Tumba sen också så det var skönt. Sen åkte jag hem och åt lite snabbt och sen vidare till träningen. Och nu är jag hemma och ska försöka sova lite :)
Imorgon ska jag till Nagy och mysa.

Ha det bra så länge! pussssssssss <3



Saknar våra gamla tider lite faktiskt... =/ <3

nothing could take me away from you

Idag har det inte hänt någonting alls hade inget att göra så det blev en riktig slappar dag. Sen åkte jag och tränade klockan 6 bara det var väl ungefär vad den här dagen handlade om. Imorgon ska jag kliva upp tidigt för jag ska iväg med mamma och se om vi kan fixa lite saker... Hm hoppas hoppas! Men får se om det blir något, men jag vill.
Sen ska jag träffa Johanna och vi ska gymma och det är skönt då slipper jag göra det i tumba sen och kan få prata med henne. Saknar min bästis så det ska bli kul att träffa henne! Hon görmig glad.

Men nu ska jag nog försöka sova lite eftersom jag ska upp hyffsat tidigt imorrn. Så ses!
Pussssss <3



Old times - älskar dig <3

:(

Fy fan va jag tycker synd om dig Martina! Stackare det är fan inte kul och jag vill att du ska bli frisk! Fan för lunginflammation! Tycker synd om dig sötnos! <3<3<3



<3


<3

Sandra Nagy

Har varit hos Sandra nu i tre dagar tror jag att det är, haha har varit så länge så tappat räkningen ;) haha nej men har haft det as mysigt och jättekul! Har kul med dig gumman <3

Lyssnat på jätte mycket musik ;) haha

Det är så synd att du är så söt, det är så synd att du är så söt!



<3

...

Two o'clock and I wish that I was sleepin
Your in my head like a song on the radio
All I know is I gotta get next to you

Sittin here turnin minutes into hours
To find the nerve just to call you on the telephone
Cause you don't know that I gotta get next to you

Maybe were friends
Maybe were more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little to long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy but I think you feel it too
Maybe I, Maybe I just gotta get next to you


Asked around and I heard that you were talkin
Told my girl that you thought that I was outta your league
What a fool, I gotta get next to you
Yeah its five in the mourning and I can't go to sleep
Cause I wish, yeah, I wish you knew what you mean to me
 Lets get together and end this misery

Maybe were friends
Maybe were more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little to long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy but I think you feel it too
Maybe I, Maybe I just gotta get next to you

whatcha gonna say, whatcha gonna do
how you get the one you want
To wanna get next to you
whatcha gonna say, whatcha gonna do
how you get the one you want
To wanna get next to you, Yeah
whatcha gonna say, whatcha gonna do
how you get the one you want
What I gotta say, what I gotta do
If I wanna get next to you
whatcha gonna say, whatcha gonna do
how you get the one you want
To wanna get next to you, yeah
To wanna get next to you


Maybe were friends
Maybe were more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little to long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy but I think you feel it too
Maybe I [baby call me crazy]
But I know you feel it too
Maybe I, maybe I just gotta get next to you
I gotta get next to you

Match

Idag hade vi match mot norrköping och tro det eller ej men vi vann. haha jaa faktiskt, vi spelade faktiskt bra och vi hade avbytare för ovanlighetens skull... Men det gick bra faktiskt. Men de sköt mot mitt ansikte hela tiden.. de typ siktade och jag fick en rätt över ögat! Det blev ett märke och nu kommer jag typ få en blåtira! Det är as fult. Fan det var ju inte riktigt vad jag ville ha men den håller på att svullna upp lite till.. Får se hur jag ser ut imorgon om den har blivit bättre eller sämre, förhoppningsvis bättre =)

Imorgon ska i alla fall jag hem till sandra och spela lite tv-spel och kolla film.  Det kommer bli roligt tror jag :D men nu ska jag kila men ha det bra!
Pussssss <3


Sportlov!

ÄNTLIGEN!
Kanske man kan få lite mera sömn och vila upp sig lite när det äntligen har blivit lov! Dagen var inte så jobbig och slutade 11 och då börjar lovet. Så nu är det sportlov då för min del. Det enda som är tråkigt är att Johanna har haft sitt lov nu redan och vi har inte samma vecka :( Det är dåligt! Men jag ska träffa henne nu alldeles snart så det är kul! :D

Har inte så mycket planerat nu på lovet bara chilla lite. Men nu måste jag kila men ska försöka skriva nu när jag är ledig.
Pusss <3



Jag älskar dig <3

Morgonen bestämmer dagen

Igår när jag skulle åka med pappa in till Södertälje hamn för att ta tåget så berättade han att han tävlar med sig själv varje morgon. Han skulle hinna ut till motorvägen på 4 minuter. Haha jag garvade as mycket åt han och jag vaknade till och dagen blev en bra dag. Men han har aldrig klarat den här tävlingen. Men vi va jätte nära igår men vi klaarade det inte. Jag åkte med han i morse igen och då var jag med och ville klara det men då slirade vi i backen och det kom en sälis framför oss så då klarade vi det inte igen. Hahah det kan bli en morgon rutin haha, får se om vi klarar det någon gång :D



Pappa, kan få mig att skratta när jag behöver det <3

We are the world

Ett äpple föll ner från ett träd. Det äpplet hette Caroline. En dag kom en flicka som gette Johanna och plockade upp äpplet. Och även om det hade brister och små bruna fläckar så var det de godaste äpplet hon hade ätit!

Ibland kan verkligen ett sms liva upp en och göra en glad. Det behövs inte mycket för att jag ska le. Ett sms som det här ovan fick mig att le hela kvällen. Hihi.

Ibland kan behöva det där smset och bli glad igen.




I want to get away I wanna fly away

Var hos tandläkaren i dag och jag hade inga hål *stolt* haha. Den hår veckan har det inte hänt något nytt precis.. allt rullar på som vanligt och jag vet inte om det är positivt...
En ny sak som hände i veckan var att jag sov hemma hos Martina i Gnesta. Det var mysigt och hon hade jätte gulligt hus. Imorrn så ska jag fika med Sandra först efter skolan, ta en liten alla hjärtans dag fika. Sen ska jag hem fort som sjutton och ha en hel kväll på heron med Johanna. Det kommer bli super mys. Sen på loördag är det ju då alla hjärtans dag... Men jag tror det kommer bli skit kul och as bra ska till biljard palatset i södertälje och det kommer bli kul hoppas jag. Nagy har lovat att göra det kul ;) hahaha så litar på henne.

Blev ingen match på lördag, A-flick tar den matchem istället, träning för sm för deras del och de kanske kan vinna någon poäng åt oss. hahah.
Idag har jag haft fly away på hjärnan hela tiden. Den har fastnat.

Men nu måste jag nog försöka sova ska upp tidigt imorrn (inget ovanligt)
Pussss och godnatt <3




Saknar dig min lilla mupp <3


I still haven´t found what I´m looking for

Idag sov jag jättelänge och det kändes som om det behövdes eftersom jag inte har sovit så bra den här veckan. Jag har hunnit vart hos Johanna och pratat lite och nu är jag hemma igen och nu ska jag städa. Inte kul,  men nu har jag skjuti på det så länge så nu behövs det. Men jag gör det snart...

Igår spelade vi match och vi förlorade men det känns inte som om det år ovanligt längre.. inte kul  men så är det. Elenas knäskål hoppade ur led också på matchen det var inte kul, stackarn.
Efter matchen åkte jag hem och duschade och gjorde mig i ordning sen åkte jag hem till Sandra och där planerade alla brudar för åhus som vi ska till i sommar. Det kommer bli as kul.
Men nu måste jag nog sätta fart annars kommer rummet aldrig bli städat.

pusss <3



<3

When the night falls on you, you don´t know what to do

Jaa skäms på mig va? som inte har skrivit men jag har knappt varit hemma och när jag har vart det har det inte riktigt funnits tid... Men det hade nog ändå inte varit några bra inlägg då för den här veckan har inte varit den bästa i mitt liv. Så tack till alla som har stått ut med mig den här veckan, jag ska bättra mig :)

Fick lite nya bilder av Marty Party idag som jag har lagt in på datan. Det var roligt att titta på. Imorrn är det först träning klockan 9 och sen match i huddingehallen klockan 3 tror jag den var :) Man får ju hoppas på en vinst imorrn :D
Men nu borde jag försöka sova egentligen för ska upp typ 7 imorrn. Men jag kan inte sova längre... Har bara sovit en bra natt den här veckan. Det är inte kul och jag är jättetrött men det går verkligen inte att sova. Jag ligger bara och tänker hela tiden..

Aja men nu ska jag väl göra ett försök i alla fall.
Pusss och godnatt <3
Hepåre!



Match klockan 3 imorgon!