Aldrig igen

Idag var vi tvugna att bada isvak! Jag är ändå stolt att jag gjorde det, det var ju inte det roligaste jag har gjort precis. Jag trodde jag skulle dö! Det var as kallt och jag fick typ panik i vattnet för det var svårt att komma upp och göra allt man var tvungen att göra. Sen fick vi inte gå in och värma oss efter vi hade kommit upp, nej då skulle vi byta om på isen och det var nog det värsta. Att inte bli varm på engång, jag kände inte mina fötter på ett bra tag alltså. Jag lovar de var helt bortdomnade.
Jag var inte varm ens när jag kom hem. Jag fick fortsätta att värma mig hemma för det var så kallt. Men nu har jag gjort det och tänker aldrig mer göra det.

Ikväll träffade jag Elin och det var mys, det var längesen jag såg sötnosen. Vi låg och pratade om allt och det kändes bra :) Men nu måste jag kila, ha det bra så länge!

Hepåre! <3


Bästaste vännerna!

Jag har tänkt lite, förtjänar man verkligen sina vänner? Jag har de bästa vännerna i världen ställer alltid upp och tröstar bäst och hjälper mig verkligen. Varför gör de det? Vad har jag gjort som gör att de vill hjälpa mig? Ibland undrar jag om jag förtjänar mina vänner? Jag verkligen älskar de och jag hoppas att ni aldrig försvinner, utan er inget mig <3

                       

Ni gör min dag!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Trött

Idag känner jag mig ganska sliten och trött. Inte den bästa dagen i mitt liv om man säger så. Men då är det ju bra att man har sina vänner som livar upp dagen.
Jag och Martina stannade idag efter skolan och hade det lite mys. Jag tyckte det var jätteskönt att braa ta det lugnt och snacka  lite. Sen var det träning och den gick väl inte sådär jättebra, armbågen var inte på sitt toppenhumör om man säger så... Hade skit ont och kan ju inte säga att den känns bra nu heller. Men men. Träningen var ändå rolig tycker jag. Fast vi var ju knappt halva laget där men, jag tyckte det vart bra ändå.

Prov imorrn i grammatik och det är ju inte mitt starkaste ämne så egentligen ska jag inte ligga här och skriva utan ska plugga men jag orkar inte. Men jag måste nog så nu får jag avsluta så jag hinner få lite sömn också efter pluggandet.
Puss och God Natt! <3




Sötis Marty! mys med henne idag <3



Here I am I keep falling down, well i want something, someone to talk to because i know that I´m losing my mind

Mys med laget

Nu ligger jag här i min säng och ska snart sova, föroppningsvis. Idag var det ingen träning och det var ganska skönt faktiskt. Vi blev bjudna på bolwling och middag och fick umgås utanför planen. Det var mysigt tycker jag och det var trevligt.

Imorgon kommer nog bli lite mer ansträngande än den idag... Först på morgonen ska vi ha träningslära och då ska vi va ombytta och köra något program med medicin bollar... Sen så har jag idrott och sen fys och sen träning på kvällen.. Så imorgon kommer jag nog vara ganska trött. Men det kanske kan vara lite förståligt? eller?
Men nu kanske jag måste försöka sova så jag orkar med dagen imorgon. Så jaa det får nog vara allt för idag mina små sötnosar!

Pusss och godnatt <3



                                              


"Att älskas utav dig är det vackraste för mig"

Chill

Just nu sitter jag hemma hos Nagy och chillar med sara sandra och sandra. Jag sov här i natt. Det var mys men fan va sanara dampar när hon inte är trött på kvällen asså! fast det är fan kul så jävla skön men hon kan fan inte bli trött på kvällarna! Men men, hade jävligt kul i alla fall.

Vi torskade dm semin idag i skolan =/ lite tråkigt men vi är ju kvar i sm så. Men alla var ju typ sjuka och skadade så vi lånade in IDA! Tack så mycket för hjälpen det behövdes. Sen har dagen bara flytit på den har varit ganska kul faktiskt tycker jag.

Men nu måste jag skynda mig de andra dampar på mig så skriver kanske senare ikväll när jag kommer hem! :D

Pussss <3



Söööt

mys på stan med bästa

Idag har jag varit i stan (stockholm) ;) hihi med Johanna. Men jag och Johanna har kommit fram till att vi ska säga stan till Stockholm. Så det gör vi. Så där var vi idag och shoppade loss rejält. Det var jätte kul för båda var verkligen shopping sugna idag och därför fick vi bra resultat tycker jag. Vi var duktiga.´

Jag vet inte hur många gånger jag skrattade åt Johanna idag alltså... Hahah så jävla söt. Fast var nästan rädd att hon skulle hamna på sjukhus, hon blev så rädd hela tiden och hoppade till flera gånger. HAHA! Hon bara började skrika helt plötsligt och jag undrade va hon höll på med, men då kom det en fågel flygande mot henne. Haha. Väldigt söt faktiskt.

Så det var en heldag med min lilla sötis pärla och jag hade det as kul och jättemysigt.
Men nu måset jag gå och kika på alla mina fina kläder jag har köpt =)
Pussss så länge <3





<3

without you I wouldn't survive

Hemma för första gången på länge känns det som. Kan ta det lugnt och andas lite innan man ska iväg igen. Sprang beep testet igår... Jag blir väl aldrig nöjd men det var ju en förbättring i alla fall..
Skolan som vanligt ganska tråkiga lektioner men då är det tur att jag har Bella och Mikaela de lättar upp min dag.
Sen vet jag inte vad som hände med Sandra Nagy idag, flum brud nummer ett asså. Haha men det var roligt haha så jävla skön.

Hann inte skriva något inlägg igår men Ida Olmer blev 18 år!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
(förlåt att det kom en dag försent)
 Men puss på henne sötaste Ida! <3




Älskar <3


Here I am, I keep falling down

Idag var det en ganska lugn och skön dag måste jag säga. Kom lite försent på morgonen men det gjorde nog egentligen inget för vi hade ingen handboll vi tittade bara på en match. Men vad ska man göra när man missar tåget, då kommer man försent. Sen tittade jag på innebandyn i skolan som de vann väldigt enkelt. De var liksom ingen match de kunde typ leka ut de.

Efter skolan blev det chill i idrottshuset dårå, skönt ändå. Martina var där med mig och det blev ju en hel del garv kan man ju säga... Har alltid så jävla kul med den bruden alltså! <3

När jag kom hem fick jag en jättefin överraskning av Johanna. Hon hade skrivit ut två jättefina kort som jag ska byta ut i min ram som jag kan ha i mitt nya fina rum. Jättefina tack så mycket! <3
Men nu ska jag försöka sova är jätte trött men ska försöka skriva så fort jag kan

Pusssss <3




Hon kan verkligen liva upp ens dag <3

Tack så jävla mycket för den underbara kvällen!

Jag måste skriva om min bästa kväll igår alltså. Mina vänner är så jävla bäst!

Först spelade jag match i älta med A-flick och direkt efter det så åkte jag till idro för att spela med vårat lag. Vi förlorade matchen men vi var väl ändå inte så deppiga eftersom vi skulle på fest efteråt i södertälje. Så vi hade ganska bråttom efter för att fixa oss i ordning och så. Efter det skulle vi gå och möta Nagy (sa de till mig i alla fall). Men när vi går ut ur omklädningsrummet så sätter Linnéa på mig en ögonbindel och halsduk så jag inte ska se någonting. Sen sa de att vi skulle till donken och åka buss och jag vet inte vad allt de sa. Men där gik jag med ögonbindel på huvudet och visste inte vart jag var påväg, hahah. Sen efter ett tag så stannade de och de blev alldeles tysta så jag trodde de hade lämnat mig och att jag skulle stå där själv. Men det gjorde de inte som tur var.

Men sen puttar de in mig i ett rum typ och sen hör jag att de sjunger ja må hon leva. Sen när jag får av mig ögonbindlen ser jag alla mina älsklingar stå där! Jag blev jätteglad. De hade gjort mat och grejat så fint där och så fick jag jättefina paket! Asså allt var perfekt jag var jätteglad. Men efter vi hade vart där så åkte vi till södertälje till den där fetsten och då hade de satt en lapp på min rygg där det stog: "Hej! Krama mig jag fyller år. Free hugs" Haha så jävla söta så när vi kom fram till festen fick jag hur många kramar som helst. haha.

Sen så var vi där hela kvällen och dansade och hade skitkul. Sen vid typ 4 kom jag och Nagy hem till mig och skulle försöka sova. Det gick väl inte sådär jättebra men några timmar sömn blev det väl ändå...
Sen idag skulle jag till A-lags matchen och spela. Så då körde vi hem nagy och sen åkte jag till sammlingen.

Kanske kommer lite bilder sen!

Det var i alla fall en jättelyckad kväll som jag fick dela med alla som jag älskar! Tack så himla mycket tjejer för att ni finns ni är bäst! <3 Jag älskar er! <3

  /TACK! <3

GRATTIS SESSI

Idag fyller världens bästa Mikaela år! Grattis grattis grattis <3<3




Fan, fan, fan

Nu måste jag bara avregarea mig lite snabbt! Fan nu har de ändrat mitt schema igen och det är ännu sämre än förut! Om man ska hålla på att ändra schemat hela tiden kan man väl ändra så det blir bra! Åh nu blir jag jätte irriterad! De har ändrat det 5- 6 gånger nu och det blir ju inte bättre.
GE MIG ETT BRA SCHEMA!


Förlåt men nu har jag bara avreagerat mig lite, kanske inte så kul men jag var tvungen!
Pusss <3


Skolaaaa

Jaa nu har jag varit med om samma sak som de flesta, jag hade skrivit jättebra inlägg men de försvann... Och sen andra gången jag skrev så hängde sig datan så då gick det inte heller. Så jag ligger lite efter men inget jag kan göra åt nu.
Skola idag som vanligt. Åkte inte hem idag heller, utan satt kvar i skolan, eller i idrottsuset faktiskt. Men det gick ju bra.

Sen var det träning, det gick inte bra. Var lite irriterad efter faktiskt...
Men sen när jag kom hem lugnade det ner sig lite. Fick köra lite också på hemvägen.

Men det som jag hade skrivit i de andra inläggen var att Mikaela och Bella det går inte att beskriva <3 Haha ni gör min dag! Skrattar jämt för ni är så bra! <3
Men nu ska jag försöka lägga mig i sängen och försöka sova lite. Man kan ju hoppas att det går bra.

Pusss och godnatt! <3


Födelsedag

Det här har varit en underbar födelsedag. Den bästa hittils tror jag. Jag har verkligen haft en bra dag. Tack alla som har kommit ihåg min födelsedag. Jag blev jätte glad. Jag har de bästa vännerna i hela världen! Ni är underbara! Älskar er allihopa!

Men dagen börjar nå sitt slut... Hmm. Skola i morgon då da... Inte det roligaste, men jag ska nog klara mig igenom det. Så nu ska jag kila och göra mig redo för imorgon.

Imorrn får jag se MARTINA också! Ska bli kul!!! <3

Pussss så länge! <3


Min dag!


Idag fyller jag 17 år! Grattis, grattis.





Blev väckt nu på morgonen av min underbara familj med frukost på sängen och paket. Om ett tag kommer också släkten hit för och Johanna och Elin. Och jag måste bara säga att jag har världens bästa vänner! Jag älskar er alla! Ni är allt för mig! <3

Men nu måste jag skynda mig, kanske skriver sen igen.

Puss på er alla och hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha! <3

Sista dagen på lovet..

Det känns inte sådär jättebra att skolan börjar igen. Jag vill ha längre lov. Men tiden går fort och nu är lovet slut.
Träning ikväll klockan sex tror jag. Efter det är det väl bara hem och förbereda sig för skolstarten ;)

Men nu tycker jag det är dags för Martina att komma hem! Nu har hon varit borta alldeles för länge! Det värsta är att hon kommer vara as brun när hon kommer hem, som en liten pepparkaka. Men kom hem nu!



Kom hem!


Nej men nu ska jag gå och äta någonting tror jag. Hej så länge!
Pussssss <3


13 timmar i botkyrka hallen- nej tack!

Jaa vad kan man säga, att sitta i sketeriatet i 13 timmar en dag är väl inte riktigt vad man ser fram emot. Det är inget man vill göra om heller! Jaa men vi fyra duktiga bästa brudar som ställer upp satt alltså i botkyrka hallen i 13 timmar! Vi fick ingenting för det och skulle få betala maten själva...
Men men nu är det klart och jag tänker aldrig mer sitta 13 timmar sekiteriat igen!

Jag måste bara säga att powernap berättelsen kommer spridas genom hela Sverige om min kära vän Lilli fortsätter, haha. Vi träffar några dommare som inte känner oss eller någonting och helt plötsligt får jag frågan... "Jo juste, du.. Den där blonda tjejen där inne sa nått om att somna..."
Okej bra kul att du också fick veta. Hahaha.
Du är så knäpp Linnea men jag gillar dig ändå! HAhah så jävla rolig bruden. Kärlek till dig <3



Löööööördag

Jag kunde inte sova igår, vet inte varför men det gick bara inte... Men när jag låg där i sängen så fick jag sms av Johanna som ville sova hos mig. Haha gulligt, hon och mattias orkade inte gå hem till henne (vilket jag kan förstå, haha) så de sov i källaren en natt till.
Idag hade vi första träningen i hall på länge. Det var roligt att se alla igen men vi hade inga tränare som kom dit.. Så vi tränade själva, spelade fotboll och match. Det var roligt men slog upp armbågen lite men det var nog inte så farligt i alla fall. Jag tyckte det var kul att komma igång igen.

Imorgon ska jag sova hos Sandraaaaaaa Nagyyyyyyyyyyy tror jag. Det ska bli roligt att va med henne, skrattar jämt. Hahah
Men nu ska jag titta på film, så jag måste kila.

Pussssssssss <3




<3

2009

Det nya året, 2009! Det ska bli ett braaaaaaaa år! Det har redan börjat bra. Nyårsafton var väldigt lyckad, jag hade skitkul! Kom inte hem förns halv 5 och då sov Johanna och Mattias hos mig och igår lämnade vi fan inte sängen på hela dagen. Haha det var mysigt och väldigt skönt!

Idag började dagen lugnt, Mattias och Johanna sov kvar igen, mys. Sen ikväll ska vi till märsta med alla tumba brudar! Det kommer bli skitkul tror jag och det hoppas vi verkligen på =)

Men nu sitter jag och Johanna och tittar på Sex And The City så nu måste jag kila.
Pusssssssss <3




<3